22-03-15

500.000 asielaanvragen in Duitsland verwacht

Nadat in 2014 een recordaantal van 200.000 vluchtelingen in Duitsland aanbeland zijn, rekende de migratiedienst voor 2015 met de verwachting van 300.000 asielaanvragen.

Nu blijkt dat zelfs dit aantal te laag ingeschat is: het zou wellicht om het hallucinante aantal van 500.000, d.i. een half miljoen vluchtelingen kunnen gaan!

Ach, Duitsland is definitief kapot. De rood-groene Gutmenschen-dictatuur, waartoe ook de eens conservatieve CDU van Merkel is overgegaan, is met haar Wilkommenskultur in razendsnel tempo de visionaire uitspraak van Thilo Sarrazin uit 2010 aan het verwezenlijken: DUITSLAND SCHAFT ZICH AF!

In een recent arrest heeft bovendien het Grondwettelijk Hof het hoofddoekenverbod in de scholen opgeheven. De kruisbeelden moesten ooit uit de klaslokalen verdwijnen, omdat die de religieuze gevoelens van de moslims zouden kunnen kwetsen, maar hoofddoeken daarentegen moeten kunnen. Twee maten, twee gewichten, het christendom als tweederangs-godsdienst. Merkels uitspraak tijdens haar nieuwjaarstoespraak "Ik zie geen Islamisering" wordt wel heel ongeloofwaardig! 

90% van de commentaren in kranten op dit Kopftuchurteil zijn negatief. Een gerechtshof dat over zo'n wezenlijke zaken tegen de wil van de meerderheid een oordeel velt, doet aan politieke rechtspraak, en is democratie-vijandig.

Ach, hoeveel trotser daarentegen zijn de Fransen op hun cultuur, wanneer vandaag het radicaal-rechtse Front National van Marine Le Pen misschien de grootste partij van Frankrijk wordt. De Europese cultuur heeft misschien in dit o zo trotse land nog een kans om te overleven, in tegenstelling tot de rest van Europa, waar de volksverraders voor de Islam aan het capituleren zijn.

13:35 Gepost door Johnsatyricon | Permalink | Commentaren (0) |  Print |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.