22-02-15

De gewilde afschaffing van de Europese waarden door de elite

Wat de EU, Merkel en de meeste politieke partijen willen, is een ‘ander Europa’. Een Europa zonder de nu bestaande landen/volkeren en dat Europa komt niet zomaar uit de lucht vallen. Daarvoor moet een instroom plaats vinden van mensen die onze cultuur helemaal niet zien zitten. Zij worden/zijn de wegbereiders voor dat andere Europa.

En als dan, met die wegbereiders voor een nieuw communistisch paradijs, ook nog geld en olie uit het Midden-Oosten binnenstromen, mijn liefje wat wil je nog meer.Daarvoor kun je je eigen cultuur en zelfs je vrijheid best verkwanselen. Net als Merkel en haar EU interesseren de meeste politieke partijen zich niet meer voor [de belangen van] het gewone volk. De droom van een ‘ander Europa’ moet, met of zonder het ‘klootjesvolk’ en wat de gevolgen voor dat volk ook zijn, worden waargemaakt.

En dat is precies de reden waarom Angela zo te keer gaat en met haar nazi-stok zwaait.Net zoals dat trouwens in Zweden, in GB, in NL en in andere Europese landen gebeurt. De kreten van Angela zijn niet nieuw. [Gemaakte afspraken?]. Ook UKIP in GB wordt voor nazi-partij uitgemaakt en in Zweden is er al een wet uitgevaardigd om de ‘nazi’s’ de mond te snoeren. Iets wat Angela en de EU ook willen, trouwens. Zij overweegt al een verbod op deze protesten.

En wat Nederland betreft: de PVV wordt al jaren zwart gemaakt net als haar voorgangers, desnoods moet de leider om zeep geholpen worden. Niets is te gek. Zolang wij, het volk, niet zien wat er wekelijk aan de hand is; een totale uitverkoop van onze waarden en onze cultuur door dit tuig en zolang wij daar niet tegen in verzet komen, zolang zullen deze verraders van onze landen en onze volkeren, van onze vrije Westerse samenleving, hun belangen door kunnen drijven.God-zij-dank is Pegida in opkomst, ook al in de scandinavische landen. En als die in Nederland zich meldt, en dat gaat gebeuren, dan zal ik de eerste zijn die vooraan staat.

Uit: commentaar op een artikel over Pegida van de (Nederlandse) De Dagelijkse Standaard.

12:53 Gepost door Johnsatyricon | Permalink | Commentaren (0) |  Print |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.