09-02-15

Moslimterreur in het gemeenschapsonderwijs

Naar aanleiding van de heer Boeve (Boef?) van het tsjevenonderwijs, die weer petrol op het ideologische vuur van de hoofdoek op school giet. 

"Zou Boeve beseffen dat heel veel ouders voor zijn net kiezen omdat er GEEN islam is en ook niet alle samenlevingsproblemen, geweld en seksisme erbij horen? Nee dus. Ik ben een moeder die haar 15-jarige zoon van een GO- school waar gewelddadige conflicten tussen moslimleerlingen en anderen voortdurend onder de mat gemoffeld werden naar een school van het katholiek onderwijs heeft gestuurd. Resultaat: veel betere schoolresultaten, en gedaan met spijbelen om de moslimpesters en -afpersers te vermijden.

Aangezien klachten absoluut niets uithaalden en er zelfs niet over kon gepraat worden in die GO-school, was ik niet de enige ouder met die reactie. Ondertussen zijn we een paar jaar verder en in die GO-school komen er steeds minder niet-moslimleerlingen. De moslimleerlingen zijn er verenigd in bendes die de rest van de leerlingen terroriseren, en "klikken" durven er maar weinigen, er is nl. geen hulp te verwachten van de school zelf! Die jongen die in elkaar geslagen werd omdat hij geen petitie tegen Charlie wou tekenen is maar een topje van een heel grote ijsberg. De meeste van dergelijke "faits divers" komen nooit buiten de school en de geviseerde niet-moslimleerling(en) verkassen naar... het katholiek net.

Massa's ouders kunnen dit beamen! De wereldvreemdheid van de zelfverklaarde "goedmensen" heeft ondertussen zo'n enorme kloof met de realiteit van de "gewone" mensen veroorzaakt dat diezelfde gewone mensen zich er gewoon bij neerleggen en zich zo goed en zo kwaad als dat kan aanpassen aan de realiteit en praktische oplossingen zoeken. Want geweld van moslims tegen de rest is onbespreekbaar voor de linkse goedmensen die de directie van veel GO-scholen bevolken. In mijn specifiek geval was er een Turkse opvoedster die de bully's gewoon de hand boven het hoofd hield. Wat ga je dan doen, als ouders van Vlaamse jongeren? Je kan niets beginnen tegen de blinde politieke correctheid, dat weet ondertussen iedereen wel in dit land. Die Boeve weet echt niet waar hij aan begint, de man is compleet wereldvreemd en heeft geen enkel idee wat er zich in 2015 in scholen afspeelt! Er is een Engelse uitdrukking die de gevolgen van zijn besluit perfect omschrijft: the shit will hit the fan!" (MR in Knack)

11:35 Gepost door Johnsatyricon | Permalink | Commentaren (0) |  Print |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.