03-09-13

Muiterij in Amerikaans leger: militairen willen geen aanval op Syrië

Blijkens berichten die de laatste dagen op de sociale media verschenen, blijkt een groot deel van de Amerikaanse militairen gekant te zijn tegen een militaire interventie in Syrië. Daaronder zou zelfs top brass zoals een viersterrengeneraal behoren. De Amerikaanse militairen hebben hun tol aan bloed verloren in Afghanistan en Irak, en wat is het resultaat? 

Bovendien zou een Amerikaanse militaire interventie in Syrië tot de bijzonder cynische situatie leiden dat de Verenigde Staten samen aan de zijde van Al Qaeda tegen het Syrische regime zouden vechten. Daarvoor willen de 'opstandelingen' in het Amerikaans leger hun leven niet wagen.

De berichten kunnen moeilijk geverifieerd worden. Gaat het echt wel om Amerikaanse militairen? Zoals altijd wordt er rond oorlog een behoorlijk potje psychologische oorlog gespeeld tussen voor- en tegenstanders van een militaire interventie.

Vietnam, Afghanistan, Irak, Syrië? Hebben de Amerikanen nog altijd hun lesje niet geleerd? Midden oktober zou opnieuw de fiscal cliff bereikt worden. Dit betekent dat de President formeel aan het Congress toelating moet vragen om geld te lenen, teneinde de overheidsmachine draaiende te houden.

Wat, een oorlog op krediet? Zoals je een auto of een koelkast op krediet koopt? Waarom niet, oorlog is een product zoals alle anderen, het is goed voor economie en voor de beurs... 

http://beforeitsnews.com/alternative/2013/09/historical-d...

21:30 Gepost door Johnsatyricon | Permalink | Commentaren (0) |  Print |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.