02-07-13

Marine Le Pen: parlementaire onschendbaarheid door E$$R-parlement afgenomen

Het "Europees parlement", deze praatbarak van uitgerangeerde politici-nietsnutten, neo-liberale graaiers en politiek-correcte gauchisten, heeft de parlementaire onschendbaarheid van Marine Le Pen, voorzitster van het Front National, opgeheven.

Aanleiding hiertoe was een uitspraak van Marine Le Pen in 2010 over de moslims, die op onwettelijke wijze de straten van Parijs inpalmen tijdens het vrijdaggebed. Ze vergeleek daarbij deze straatacties met de bezetting door de nazi 's tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Ze wordt nu voor de rechtbank gesleept wegens "racisme en aanzetten tot rassenhaat". Je kent dat wel, door zo 'n met belastinggeld gesubsideerde gauchistisch-islamistische groupuscule, zoals het "Centrum tegen racisme en gelijke-kansenbeleid" van mislukte Jezuïeten zoals Pater De Man of wie is die gauchist nu al weer, ja, Jozef De Witte, die niet anders dan haatgevoelens tegen de autochtonen aanwakkeren en de polarisering in de maatschappij versterken.

De idioten van "Euro-parlementariërs", ze zijn te dom om te beseffen dat ze de lont in een politiek kruitvat hebben gestoken! Dit is een politiek proces tegen de Euro- en Islamkritische Marine Le Pen, van wie 75% van de Fransen achter haar uitspraak stonden, dit is de zoveelste aanslag tegen de vrije meningsuiting, waar wij zo hard voor hebben moeten vechten. Het politiek-correcte denken, dat elke Islamkritische stem de mond snoert, in naam van "racisme", leidt tot censuur, een afbraak van het recht op vrije meningsuiting en een verdere aantasting van de al geringe democratische legitimiteit van de hele Europese Unie-constructie, die hoe langer hoe meer op de voormalige USSR begint te lijken. 

Maar zoals Marine Le Pen het zelf in deze video zegt, dit is het beste geschenk dat Europa aan het Front National kon geven. Want nu kan eindelijk het probleem van het vrijdaggebed in de Franse straten ten gronde worden besproken. Want dit is een flagrante schending van de laïciteit, van de scheiding van kerk en staat, van de wet van 1905. Ook hier weer wordt de boodschapper afgeschoten en niet de pleger van de overtreding.

Theoretisch riskeert Marine Le Pen een gevangenisstraf van één jaar. Zover zal het wellicht niet komen. Men kan niet ongestraft de voorzitster van de tweede grootste partij van Frankrijk, misschien volgend jaar de grootste partij, zomaar de mond snoeren, omdat zij de onwettelijke praktijken van het bidden in de straten aanklaagt. 

De soep zal wellicht niet zo heet gegeten worden als ze wordt opgediend, want het dossier is flinterdun, en nergens in haar bewuste uitpraak kan er met de beste wil van de wereld sprake zijn van "aanzetten tot haat". Maar stel, dat Marine veroordeeld wordt door de Franse politieke kaste, dan is het kot te klein in Frankrijk zal er bloed vloeien. Als men gezien heeft tot welke mobilisatie en radicalisme een onbenullige materie zoals het homohuwelijk geleid heeft, dan zal dit ongetwijfeld de "Franse lente" worden...

20:32 Gepost door Johnsatyricon | Permalink | Commentaren (0) |  Print |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.