09-05-13

Islamisering Europa mathematische zekerheid

De Islamisering van het oude Europa is een demografische zekerheid. Binnen enkele decennia maken de moslims meer dan 50 % van de bevolking uit. De vraag is niet of dit zal gebeuren, maar wanneer? 

Om een bevolking in stand te houden, moeten er gemiddeld 2.1 kinderen per vrouw geboren worden. De vruchtbaarheidscijfers van de Europese bevolkingen liggen al decennia lang onder de reproductiegraad van 2.1:

Frankrijk: 1.8

Engeland: 1.6

Griekenland: 1.3

Duitsland: 1.3

Italië: 1.2

Spanje: 1.1

Met andere woorden, de oude Europese bevolkingen zijn onherstelbaar aan het achteruitgaan.

De bevolking wordt op peil gehouden door immigratie, en wel in grote mate door immigratie van moslims. Het geboortecijfer van alle vreemdelingen is hoger dan dat van de autochtone Europeanen, maar het hoogst bij de Islammigranten. In deze video vergelijkt men de vruchtbaarheidscoëfficiënt van de Franse vrouw (1.8) met die van de moslimvrouw, die 8.1 zou bedragen. Maar we mogen onze kritische instellling niet verliezen. 8.1 als gemiddelde is overdreven, maar het is in alle geval minstens het dubbele van de Europese vrouw.

Het aantal vreemdelingen in Antwerpen bedraagt nu al 41% Tegen 2020 wordt verwacht dat de vreemdelingen de meerderheid van de bevolking uitmaken. Nu zijn er 27% vreemdelingen in Mechelen. Tegen 2020 wordt verwacht dat dit aandeel 40% zal zijn, zoals nu in Antwerpen. De moslims zijn nu al dominant in Brussel en het heeft bijna geen zin om cijfers op te zoeken voor Brussel, zo onweerstaanbaar is de demografische pletwals van de moslims die over Brussel, de hoodstad van Europa, raast.

 De Islamisering van Europa is een mathematische zekerheid. Ik zal het hopelijk niet meer meemaken, dat de moslims meer dan de helft van de bevolking uitmaken, en de Europeanen een bedreigde diersoort zijn geworden. Maar onze kinderen, en vooral onze kleinkinderen, zullen zonder enige twijfel, in een Islamitische hel wonen, de Islamitische hel die Europa zal geworden zijn.. 

12:23 Gepost door Johnsatyricon | Permalink | Commentaren (0) |  Print |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.