06-05-13

Illegale immigratie: dweilen met de kraan open

De Europese grenzen zijn zo lek als een zeef. Er is helemaal geen controle meer over wie het land binnenkomt.

Hier een reportage van Russia Today uit juli 2012, toen bleek dat in het Verenigd Koninkrijk maar liefst 150.000 immigranten 'verdwenen' waren. Een groot deel van de immigranten van wie de verblijfsvergunning (visum) verstreken is, verdwijnen simpelweg in de illegaliteit. Het verbijsterende is dat de Britse regering helemaal geen gegevens heeft over wie het land binnenkomt en wie het verlaat. Grenscontrole in de Europese Unie is een lachertje geworden. Dit geeft een zeer onveilig gevoel voor de Europeaan die zijn steden steeds zwarter ziet worden.

Nog niet zo lang geleden bleek dat ook in België het uitwijzingsbeleid tandeloos is. Mensen die het bevel krijgen het Belgisch grondgebied te verlaten, verdwijnen simpelweg in de illegaliteit. Eenmaal binnen, krijg je ze niet meer buiten in het kader van de lakse Europese immigratiepolitiek. En als je wat multiculti-advocaten voor je kar spant, veroordeelt het Hof voor de Mensen rechten in Straatsburg België tot een boete van 5000 euro, zoals onlangs  de kranten te lezen was. Door hun verblijf te rekken, door zich te 'integreren', hopen ze gelegaliseerd te raken.

Ga maar eens op een bankje zitten op het Astridplein, aan het Centraal Station, in Antwerpen. Hoeveel van de vreemdelingen daar zouden hier werkelijk legaal zijn? Ik werd er al aangeklampt door illegalen uit Algerije en Irak. Wegens een burenconflict met mijn zwarte buren in Antwerpen, moest ik voor het OCMW verschijnen, die zeze mensen begeleidt. Er zijn vermoedens, ik geef het toe, niet echt harde vermoedens, dat de vriend van mijn buurvrouw een illegaal is. Dat linkse truttebelletje van het OCMW vroeg mij waarom ik dat erg vind. "Omdat dit mijn rechtsgevoel schendt, het gevoel dat er naast mij dingen gebeuren die niet wettelijk zijn", antwoordde ik.

Er moet een radicale herziening komen van het huidige, crimineel lakse immigratiebeleid. Veel minder mensen binnenlaten, veel strenger aan de grenzen selecteren, terug binnengrenzen met grenscontroles, afschaffing van het Schengenverdrag. Met het hedendaagse lakse multiculti-ideologie en open grenzen voor heel de derde wereld, is het oude Europa zich in een razendsnel tempo aan het vernietigen, en is het zichzelf, om de woorden van de ex-topman van de Duitse Bundesbank, Theo Sarrazin, te gebruiken, "aan het afschaffen"...

10:39 Gepost door Johnsatyricon | Permalink | Commentaren (0) |  Print |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.