15-04-13

600 Europese Jihadisten in Syrië

Volgens een studie van het King 's College in Londen zouden er 600 radicale moslims uit Europa in de Syrische burgeroorlog vechten.

Ik kan niet de accuratesse van deze bron checken -ik ben geen journalist-, maar het zal wel meer zijn dan vage geruchten.

Volgens deze studie zouden 130 Jihadisten uit Groot-Brittannië komen, 107 uit Nederland en 92 uit Frankrijk. Volgens Belgische mediabronnen, zouden 100 radicale moslimjongeren uit Vilvoorde, Mechelen en Antwerpen naar Syrië getrokken zijn, wat qua grootteorde vergelijkbaar is met het aantal Franse Jihadisten in Syrë.

Wat te doen met 'onze' jongens in Syrië? Ze als helden ontvangen als ze zwaar getraumatiseerd en geïndoctrineerd terugkomen?

Neen, ze zijn een gevaar voor onze maatschappij. Ze moeten definitief hun paspoort, hun burgerrecht, de Belgische nationaliteit en hun sociale rechten verliezen. Of tenminste voor jaren opsluiten en heropvoeden. De Belgicistische justitie kende ook geen genade voor de Vlaamse Oostfrontstrijders. 

De gauchistische, laxistische en multiculturele waanzin kan niet eeuwig blijven duren.

Jongeren moeten opnieuw geleerd worden dat elke keuze in het leven zijn gevolgen heeft en dat je als volwassene zelf voor de gevolgen van je daden verantwoordelijk bent. 

Groot-Brittannië vreest terroristische aanvallen wanneer de 'Londense jongens' terugkomen, waaronder aanslagen met biologische wapens. Dat blijkt uit het jaarlijkse rapport Contest. The United Kingdom 's Strategy for Countering Terrorism. Enkele weken geleden werd het alarmniveau in Nederland verhoogd, als gevolg van het bekendmaken van de aanwezigheid van Nederlandse Jihadisten in Syrië

12:13 Gepost door Johnsatyricon | Permalink | Commentaren (0) |  Print |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.