25-08-12

God hates fags

Ach, het doet soms zo 'n deugd om eigen prestaties op internet terug te zien.

Dit fragment stamt nog uit de beginperiode van Youtube, zo rond 2005, 2006 en 2007, toen auteursrechten nog niet zo' n issue waren. 

Ja, ik had dit programma gerip tvan Canvas, je kan nog altijd hun logo zien in de linkerbovenhoek.

het was een fragment uit een Australisch satirisch programma, waarin de draak werd gestoken met de politieke correctheid in Amerika.

'God hates fags' (God hat homo 's is één van de succesvolste posts op Youtube, toen, in de beginperiode, toen iedereen riepte bij de vleet.

Helaas is dat nu allemaal anders geworden: ik ben door Youtube-Google voor eeuwig van hun site afgesmeten, omdat ik de wetten van het auteursrecht talloze malen overschreed.

Maar ze hebben me wel respect getoond, door mijn  site te laten bestaan, omdat die zo populair is (reclameinkomsten, weet je wel?)

Enige tijd geleden contacteerde Google mij in, in een e-mail, waarin ze zeiden dat 'we' re noticing that one of your posts is becoming very poular on Youtube (het gaat over de trailer van de horror-film 'Dead End', met bijna 500.000 bezoeken).

In principe zou ik reclameinkomsten kunnen genieten, want Google-Youtube zet reclame op populaire filmpjes.

Maar dit zal niet gebeuren, omdat mijn account vernietigd is, ik kan dus niets meer op Youtube uploaden.

Anyway, dit is één van mijn grootste prestaties op Youtube, een karikatuur van het politiek-correcte en homohatende Amerika.

Het is ongelooflijk hoeveel reacties dit opgeleverd heeft.

Als je daarin geïnteresseerd bent, ga dan naar Youtube, bv. met de zoekterm 'God hates fags''...

 

13:05 Gepost door Johnsatyricon | Permalink | Commentaren (0) |  Print |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.