25-09-11

Een Vlaams leeuwke

Gisteren was ik in de bibliotheek. Er was een tentoonstelling over genocide, natuurlijk de Holocaust, de uitmoording van de Armeniers door de Turken, Pol Pot, die 2 miljoen mensen kapotmaakte, de genocide in Ruanda met 800.000 slachtoffers.

Eensklaps sprak een vrouw me aan: "ik wil ook zo 'n Vlaams leeuwke hebben als tattoe". Ze toonde me een foto van een man met een tatoeage van de Vlaamse leeuw op zijn nek. Ik begreep de context niet goed, maar waarschijnlijk was het de bedoeling om een foto te tonen van een -in de ogen van de multiculturele elite- achterlijke Vlaams Blokker.

Die vrouw had dus totaal de bedoeling van die kleine tentoonstelling misbegrepen en identificeerde zich met de 'racist' (tenminste in het concept van die mini-tentoonstelling). Met andere woorden, zij maakte van de ogenschijnlijke dader (de racistische Vlaming) het slachtoffer. "België bestaat niet meer, meneer, ik ben een Vlaming, de rest zijn allemaal vreemdelingen". Ik ben het politiek-correct denken volledig ontgroeid, en ik moest haar beamen.

Inderdaad, terwij de elites nog altijd bezig zijn met de luxeproblemen tussen Vlamingen en Franstaligen proberen op te lossen, is er allang door ongecontroleerde massa-immigratie een nog veel moordender interetnische klassenstrijd aan het afspelen, die tussen de kleine Vlamingen en de numeriek steeds sterker wordende vreemdelingen.

Een fatsoenlijke auteur, behorende tot de denktank van de Nederlandse PVDA, heeft de ongecontroleerde en nauwelijks begeleide massa-immigratie, één van de grootste schandes van de 20ste-21ste eeuw genoemd. Misschien zullen de muticulturele elites in de toekomst, als er terug enig fatsoen en gezond verstand zal heersen, voor de rechtbank moeten verschijnen...

13:08 Gepost door Johnsatyricon | Permalink | Commentaren (0) |  Print |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.