23-04-10

De Opper mr. Bean als het zich doodlachen

Ik wil jou een middel aaanieden tot zeer plezierige zelfvernietiging, met name het zichzelf letterlijk doodlachen, hetgeen volgens mij wel een plezierige manier van sterven is, het zich doodlachen.

Ik combineer hier twee van mijn eigen teksten, Ja, dit is het Opper-lacehn het zich nog meer dan doodlachen, het is het zich doodlachen in het kwadraat...

tekst 1

Ik denk dat en mens zich leterlijk kan doodlachen. Ik zit nu al een half uur op de grnd te kronkelen van het lachen. Ik denk dat zo sterven een mooie dood is, daar teken ik onmiddellijk voor.

Eerwaarde Heer Vriend! Zo begon de brief, die T mij te lezen gaf. T is op zich al een Mr. Bean. Maar dat er nog grotere Mr. Beans zijn, dat wist is niet. Ik denk dat mijn doodlachen te maken heeft omdat het hier gaat om de relatie tussen de gewone Mr. Bean en een soor Opper-Mr. Bean.

Eerwaarde Heer Vriend! Dit is de aanhef van een soort borgbrief in aanloop van een huurcontract. In een ovrdreven schoon schoolmeestergeschrift. Dus deze hiërarchisch hogere Mr. Bean had ochhot ocharme 50 euro borg betaald. En dan begon hij nog in stijf Vlaams zijn eisen te stellen in verband met de inboedel. Ja, ik kan dat kastje gebruiken, en dat 'regaalrek (een koninklijk rek?) wil ik ook.

Eerwaarde Heer vriend! Het praten op het niveau van de 'Eerwaardes' is het iveau van kleine pestkoppen, bischoppen, schijtlaarzen, gepensioneerde schoolmeesters en andere Eerwaardes, die hier op Skynetblog zo weelderig tieren.

Eerwaarde Heer Vriend! Je moet al tot het niveau van het Hogere Mr.ean-schap zijn ge_evolueerd zijn, om zulk ubliem taalspel te kunnen ontwikkelen. Bij al die hiërachieën van Opper-Mr. Beans is voor jou maar één redding mogelijk: zo snel mogelijk naar buiten renne, wat de kans dt je je letterlijk doodlacht, is heel groot...

Sehr geërter Lumpelkerl! Zeer geëerde lomperik, Beethoven.

tekst 2

We are klang is een Britse comedy, die een tijdje geleden op Canvas werd uitgezonden, en die ik helaas te weinig heb gezien.

Hier hun Tell us about Being a Jew, een parodiërende song over Joden, die in feite gewoon rijmelarij is op de 'oe' klank: Tell us about being a Jew, I wish we knew, zoo, kangeroo, Winni the Poo, Dr. Who, merci beaucoup,..

De grote lijkt heel sterk op Rick Mayall (van o.m. The Young Ones en Bottom), hetgeen nog een extra komische dimensie geeft aan We are Klang (ik heb het niet gevonden in het woordenboek, waarschijnlijk betekent het iets als we zijn kirrewiet).

 

 

11:07 Gepost door Johnsatyricon | Permalink | Commentaren (0) |  Print |  Facebook | |

De commentaren zijn gesloten.